opeth-effietrikili-srf2015-484

Opeth inleder sin Europaturné i Stockholm i november

Nu är det klart att Sveriges progressiva metal-stoltheter i Opeth drar ut på en Europaturné i höst som inleds i Stockholm och Annexet den 5 november.

[media-credit name=”Foto: Effie Trikili” align=”alignnone” width=”484″]opeth-effietrikili-srf2015-484[/media-credit]

Den 17 juni i sommar ställer de sig på Ullevis scen strax innan Iron Maiden tar vid. Nu är det dessutom klart att Sveriges progressiva metal-stoltheter i Opeth drar ut på en Europaturné i höst som inleds i Stockholm och Annexet den 5 november.

Biljetterna släpps på måndag den 30 maj kl 10.00.

Vi börjar kunna det vid det här laget – Opeth är utan tvekan ett av de största och viktigaste svenska banden ute i världen. De har alltid legat stegen före den övriga metalvärlden och slutar aldrig utmana sig själva genom svåra och experimentella vägar. Opeth står i en klass för sig med sin tunga och progressiva metal med inslag av flera andra genrer. Tidlösa men samtidigt under ständig utveckling.

Förra året firade de 25 år som band och gjorde i höstas en fantastisk jubileumskonsert på Konserthuset i Stockholm som sålde slut på nolltid. Nu är det alltså dags igen, denna gången står Annexet värd och vi ser fram emot ytterligare en magisk konsert med Opeth.

Datum

5.11 – Annexet, Stockholm

Biljetter

Biljetterna kostar från 395 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se, www.AXS.com samt Stockholm Globe Arenas biljettkassa 0771 31 00 00

Picture of Ron Dahlgren

Ron Dahlgren

Chefredaktör och grundare av Rocknytt

FÖLJ ROCKNYTT 2023 – Den bästa spellistan på Spotify för dig som vill upptäcka ny musik. Här får du det senaste inom Rock, Hårdrock, AOR och Metal. Spellistan har över 4000 följare och uppdateras flera gånger i veckan!

VECKANS TOPPNYHETER
VECKANS TOPPVIDEOS
Rocknytt

Tipsa oss om nyheter



ROCKNYTT_LOGGA_2022

SÖK PÅ ROCKNYTT

Mange Byström

Mange Byström

WEBB/SOCIALA MEDIER